Casalino, Loriana
Casalino, Loriana
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.003 secondi).
Antimicrobial Properties of Fennel By-Product Extracts and Their Potential Applications in Meat Products
2024-01-01 Egidio, M.; Casalino, L.; De Biasio, F.; Di Paolo, M.; Gomez-Garcia, R.; Pintado, M.; Sardo, A.; Marrone, R.
Effects of Different Natural Additives Alternative to Chemical Ones on Artisanal Bologna-Type Sausages Shelf Life
2025-01-01 Egidio, M.; Di Paolo, M.; Casalino, L.; Vuoso, V.; Alesio, S.; Sardo, A.; Marrone, R.
Influence of Different Starter Cultures on Physical–Chemical, Microbiological, and Sensory Characteristics of Typical Italian Dry-Cured “Salame Napoli”
2024-01-01 Polizzi, G.; Casalino, L.; Di Paolo, M.; Sardo, A.; Vuoso, V.; Franco, C. M.; Marrone, R.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Antimicrobial Properties of Fennel By-Product Extracts and Their Potential Applications in Meat Products | 1-gen-2024 | Egidio, M.; Casalino, L.; De Biasio, F.; Di Paolo, M.; Gomez-Garcia, R.; Pintado, M.; Sardo, A.; Marrone, R. | |
Effects of Different Natural Additives Alternative to Chemical Ones on Artisanal Bologna-Type Sausages Shelf Life | 1-gen-2025 | Egidio, M.; Di Paolo, M.; Casalino, L.; Vuoso, V.; Alesio, S.; Sardo, A.; Marrone, R. | |
Influence of Different Starter Cultures on Physical–Chemical, Microbiological, and Sensory Characteristics of Typical Italian Dry-Cured “Salame Napoli” | 1-gen-2024 | Polizzi, G.; Casalino, L.; Di Paolo, M.; Sardo, A.; Vuoso, V.; Franco, C. M.; Marrone, R. |